KONSERE BİNLER KATILDI…

3. Lig 2. Grup’ta şampiyon olan Batman Petrolspor’un şampiyonluk kutlaması coşkulu geçti. Batman Valiliği’nin organize ettiği etkinliğe binlerce vatandaş katıldı.

KONSERE BİNLER KATILDI…
Yayınlama: 06.05.2024 16:22:45
128
A+
A-

KONSERİ 50 BİN KİŞİ İZLEDİ

Petrolspor’un bir yıl aradan sonra gelen şampiyonluğu coşkuyla kutlandı. Batman Valiliği’nin ev sahipliğinde düzenlenen konsere ünlü sanatçı Haluk Levent katıldı. Batman Valiliği önünde düzenlenen konsere yaklaşık 50 bin kişi katıldı. Vali Ekrem Canalp, milletvekilleri Ferhat Nasıroğlu, Serkan Ramanlı başta olmak üzere diğer protokol üyeleri katıldı. Kupa töreninde Petrolspor oyuncuları seçtikleri birer şarkı eşlinde sahneye çıktı. Futbolcular, tek tek sahneye çıkarak Batmanlıları selamladı.

KUPA TÖRENİNDEN SONRA KONSER

Kupa töreninin ardından sanatçı Haluk Levent sahne aldı. Haluk Levent birbirinden güzel şarkılarla Batmanlıları coşturdu. Yağan yağmura rağmen Batmanlılar konser sonuna kadar alanda bekledi. Konser sırasında 2009 yılında geçirdiği bir kaza sonucu yüzü tanınmayacak hale gelen Mehmet Özçelik, tedaviye ön ayak olan Haluk Levent ile sahnede bir araya geldi.

Advert

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.