Kristal yeni yüzüyle misafirlerini ağırlıyor

2005 yılından beri yemek sektöründe hizmet veren Kristal Et Lokantası Batman’da görev yapan yerel ve ulusal basın temsilcileriyle bir araya geldi.

Kristal yeni yüzüyle misafirlerini ağırlıyor
Yayınlama: 30.05.2024 14:02:34
Düzenleme: 30.05.2024 15:01
163
A+
A-

Basın mensuplarını karşılayan işletme sahipleri Faysal Çelik, Abdurrahman Yağız ve Mehmet Akkar, Batman’ın tanınmış lokantalarından olan Kristal Et Lokantasının hizmet sektöründeki faaliyet alanı hakkında basın mensuplarını bilgilendirdi.

“AYNI ANDA 500 KİŞİYE HİZMET VEREBİLMEKTEYİZ”

Gültepe mahallesi Beşikçi caddesi Belediye Spor Kompleksi karşında haftanın 7 günü 24 saat açık konseptiyle hizmet vermeye devam ettiklerini belirten işletme ortaklarından Ahmet Yağız, aynı anda 500 kişiye hizmet verebilecek kapasitede olduklarına dikkat çekti. Yağız, “Yaklaşık 2000 metre kare alanıyla bahçesi, terası, klimalı salonu çocuk oyun alanı otoparkıyla aynı anda 500 kişiye hizmet vermekteyiz. İşletmede sulu yemekler, sac tava, ızgara, döner, pide lahmacun çeşitleriyle ilimize hizmet verilmektedir. Ayrıca bahçeli nezih ortamıyla ailelerin güvenle paça çorbası içebileceği bir yerdir” dedi.

50 KİŞİ İSTİHDAM EDİLİYOR…

Kristal Et Lokantası olarak yaklaşık 20 senedir yemek sektöründe yer aldıklarını hatırlatan işletme ortaklarından Yağız, “Daha önceki yerimiz Turgut Özal Bulvarındaydı. Yeni yerimizde yaklaşık 3 aydır hizmet vermekteyiz. Biz bu mekanımızı açarken özellikle Batman’a yakışır kurumsal kimliğiyle, ailelere hitap edebilecek, dışarıdan gelen misafirlerimizi, özellikle aileleri ağırlayabilecek, çocuk oyun alanları, sosyal alanların olduğu bir yer niyet etmiştik. Şuan bu konseptte hizmet vermekteyiz. Bu mekânda yaklaşık 50 kişi çalışıyor. İstihdam konusunda da biz Batman’a katkı sağlamaya çalışıyoruz. Yerel lezzetleri, kültürümüzü yansıtmaya çalışıyoruz. Bu mekan aynı zamanda bölgeye, Gültepe mahallesine de değer kattı. İnanıyorum ki bu bir kazanımdır. Gayemiz Batman’a bir şeyler katabilmek. Eğer bu konuda bir şeyler yapabildiysek ne mutlu bize” dedi.

“TOPLU YEMEK HİZMETİMİZ VAR”

Toplu yemek organizasyonlarına yönelik de hizmet sunduklarını söyleyen Yağız, “Ayrıca catering hizmetimiz de var, toplu yemek organizasyonlarını yapıyoruz. Mutfağımızı da buna göre dizayn etmiş bulunmaktayız. Bugün itibariyle yaklaşık 200 kişiye toplu yemek olarak catering hizmetine yönelik ayrıca yemek çıkardık. Restoran kısmı alanımızda da aynı anda 300 kişiye yemek servisi yapma kapasitesine sahibiz” dedi.

“KURUMSAL OLARAK FAALİYET YÜRÜTMEKTEYİZ”

Kurumsal olarak hizmet sunduklarını belirten Yağız, “Sulu yemekten ızgarasına, kebabından döner ve paçasına kadar ve hatta çorbasına kadar her çeşit yemeğimiz mevcuttur. Biz ortaklar olarak hiçbir zaman ön plana çıkmak istemedik. Çünkü ilk günden beri birer kardeş, birer aile gibiyiz. Zaten eski kadromuzla 2012 yılından beri de birlikteyiz. Bu tarihten şimdiye kadar da kurumsal olarak hizmet vermekteyiz” diye konuştu.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.