Milli takım elemelerine katıldılar

2023-2024 Kadınlar Ligi 3. Lig 1. Grupta Batman’ı temsil eden Mezopotamya kadın futbol takımından 6 futbolcu, Diyarbakır’da yapılan Milli takım elemelerine katılım sağladı.

Milli takım elemelerine katıldılar
Yayınlama: 21.05.2024 12:41:53
25
A+
A-

Ligte başarılı maçlar çıkaran Mezopotamya kadın futbol takımının başarılı sporcularından Kardelen Dağ, Şeyma Can, Meleknur Kaplan, Mizgin Bahşi, Nur Aleyna Yeşilbaş ve İlahda Taş Milli takım elemelerinde başarılı bir performans gösterdiler.

“ELEMELER OLUMLU GEÇTİ”

U15 ve U17 Kadın Milli takım elemelerinden umutlu olduklarını belirten Teknik Direktör Mehmet Gök, en az 3 sporcusunun elemeleri geçeceğine inandıklarını söyledi. Teknik Direktör Gök; “Elemelerimizi başarıyla tamamladık. Milli takım antrenörleri de kızlarımızla yakından ilgilendi. İnşallah hem kızlarımız için hem de Batman için güzel gelişmeler olur. Amacımız kızlarımızın Milli takımda oynamalarını sağlamaktır. Bunun içinde umutluyuz. Sonuçlar kısa zamanda açıklanacaktır” diye konuştu.

“BAŞARILI BİR SEZON GEÇİRDİK”

Kadın futbol takımı Başkanı Cihan Kalık ise, 2023-2024 sezonunu başarılı bir şekilde geçirdiklerini ve yeni sezona daha iddialı gireceklerini söyledi. Başkan Kalık; “6 sporcumuz antrenörümüz Mehmet Gök nezaretinde Milli takımın U15 ve U17 elemelerine katılım sağladı. İnşallah elemeleri geçerler” dedi.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.