KİRAZLAR ÇİÇEK AÇINCA

Her insanın kafasında, yapacağı iyi ya da kötü bir planı vardır. Bu planını gerçekleştirebilmesi için de bir takım programlar yapar. Seçim programları da bu plânlardandır.

Yayınlama: 03.07.2023 12:38:25
29
A+
A-

Seçim süreci boyunca, ülkemizin ileriye gitmesini istemeyen güçler, plan ve programlarını yerine getirirken, işi dalavereyle yapmaya çalışırlar. Türlü türlü kumpaslar kurarlar ve insanları kandırarak kendi ağlarına düşürmeye çalışırlar. Böylece, devletimizi ve halkımızı daha kolay ele geçireceklerini zannederler. Ama bilmezler ki bu devlet büyük bir imanla, büyük bir güçle korunmaktadır.
Dalavereyle işlerin yürümesi için, başkalarının  anlamamasına yönelik, belli şifreler kullanırlar. “Kirazlar Çiçek Açınca” cümlesi bu şifrelerden bir tanesi olarak sayabiliriz.
Eskiden günümüze kadar baktığımızda, pek çok darbeler yapılmış ve ülkeyi kaosa sürüklemek istemişlerdir. Kimi darbe girişimlerinde başarı elde edilirken, kimi darbe girişimlerinde de başarı elde edilememiştir. 15 Temmuz en yakın zamanda olan darbe girişiminden bir tanesidir ve düşmanlarımız tarafından başarıya ulaşılamamıştır.
Peki her seferinde neden darbe yapılmak isteniyor?
Neden ülkemiz kaosa sürüklenmek isteniyor?
Neden ülkemiz üzerinden oyunlar oynanmak isteniyor?
Bu soruları cevaplarken, çok iyi düşünmek ve tarihten ders almak gerekir.
Burası bizim memleketimiz. Burası, bizim üzerinde yaşadığımız toprak parçası. Vatanımızı ve memleketimizi korumak demek, geleceğimize sahip çıkmak demektir. Milletimize  çoluk çocuğumuza sahip çıkmak demektir. Bizim, geleceğimize sahip çıkarabilmemiz için, atacağımız her adımımızı çok iyi atmamız gerekir.
Şu konuyu çok iyi bilmeliyiz. Her seferinde seçimler yaklaştığı zaman, dış güçler devreye girer ve çok büyük planlar yaparlar.
Dış güçlerin, yani bize düşman olan kişilerin başarısızlığı, bizim başarımız demektir. Bizim başarımız ise, devletimizin ve milletimizin geleceğini teminat altına almış olmamız demektir.
Biz her ne kadar, seçime girerken  kendi ülkemiz içerisinde birbirimize karşı olsak da,  veya birbirimize karşı yani rakiplerimize karşı kıran kırana mücadele etmiş olsak da, dış güçlere karşı vatanımızı ve milletimizi korumakta tek yürek olarak savaşırız ve canımızı veririz.
Seçim oyunlarını bozmanın en güzel yolu, kiraz ağaçlarının ne zaman çiçek açacağını çok iyi bilmek gerekir. Kiraz ağaçları zamanında yani, mevsimi geldiği zaman çiçek açar. Düşman karşısında zeki ve uyanık olmak lazım.
Her bakımdan uyanık durmak, zekice davranmak, düşmanı tanıyıp düşmandan gelecek olan sinsiliği farketmek, bizi birbirimize dost kılar.

Yazarın Son Yazıları
23.04.2024 14:35:45
27.03.2024 13:23:11
12.03.2024 15:57:22
05.02.2024 12:59:14
24.01.2024 13:04:09
10.01.2024 11:44:23
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.