Teşekkürler

Rahman ve Rahim olan Allah’ın adıyla. Yaz Kur’an kurslarına gelen çocukları camiye alıştırmak için bu sene Batman Valisi sayın Ekrem Canalp’in talimatıyla Batman ve ilçelerinde çeşitli etkinlikler düzenlenecek.

Yayınlama: 13.07.2023 14:12:28
89
A+
A-
Mehmet Sabaz biyografi:

Sürekli ve düzenli olarak kursa gelen öğrenciler arasında Kur’an-ı Kerim güzel okuma yarışması ve temel dini bilgiler yarışması düzenlenecek. İl ve ilçelerden birinci seçilen öğrenciler Batman İl Müftülüğünde düzenlenecek olan finale katılacaklar. Dereceye giren öğrencilere ödül verilecek. Yarışma dışında şunu da dile getireyim sürekli kursa devam eden Kur’an-ı güzel öğrenen ve temel dini bilgilerini iyice kavrayan öğrencilere de çeşitli hediyeler verilecek. Şuan ödül beli değil ileri ki tarihlerde belirlenecek. Aynı zamanda kurs görevlilerimiz Batman geneli olmak üzere öğrencilerini Gençlik ve Spor Müdürlüklerine getirip oradaki etkinliklerden faydalanabilirler. Amaç öğrencilerin moral ve motivasyonlarını yüksek tutmak, Cami ve Kuran derslerini kendilerine sevdirmek. Bizler Diyanet Camiası (merkez ve taşra teşkilatı) olmak üzere elimizden gelen neyse yaptık ve yapmaya da devam edeceğiz. Kur’an’a hizmet etmek ve Kur’an dersini vermek bizler için şereftir ve büyük bir onurdur. Ben şahsen bu kanıdayım. Bbütün mecralarda (sosyal medyada, Cuma vaazında, hutbelerde, ulusal ve basın yayın kuruluşlarında, Diyanet TV ve diğer TV kanalarında) kursun başlangıç ve kayıt tarihlerini duyurduk. İlanlarımızı yaptık. Artık sıra velilerde… Çocuklarını camiye göndersinler… Dinini ve diyanetini öğrensinler… Sokaklarda boş gezmezsinler, kötü arkadaşlardan ve kötü çevrelerden uzak dursunlar.

Yaz Kur’an kursuna cani gönülden destek veren ve öğrencilere yukarıda saydığımız etkinlikleri düzenleyen ve yardımlarını hiç esirgemeyen başta Valimiz sayın Ekrem Canalp olmak üzere, Kozluk Kaymakamımız sayın Ekrem Güngör beye ve diğer ilçe Kaymakamlarımıza, İl müftümüz sayın Nihat Kök hocama, İlçe Müftümüz Mehmet Şirin Ayral hocama. ve diğer ilçe Müftü Hocalarıma, İl ve İlçe Milli Müdürlerimize, İl ve İlçe Gençlik ve Spor Müdürlerine, kısacası emeği geçen herkese cani gönülden çok çok teşekkür ederim. Rabbim kendilerinden razı olsun, amel defterlerine sevap olarak işlesin ve ayaklarına taş değmesin. Bizleri Kur’an’a hizmetkar eylesin… Devletimize ve milletimize zeval vermesin. Duada buluşmak dileğiyle Allah’a emanet olun.

Advert

Yazarın Son Yazıları
16.05.2024 14:06:53
09.05.2024 12:33:45
25.04.2024 14:31:12
18.04.2024 14:21:12
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.