Kozluk şehri zor festivali

Rahman ve Rahim olan Allah’ın adıyla …

Yayınlama: 07.12.2023 13:46:33
150
A+
A-
Mehmet Sabaz biyografi:

Batman Valiliği, Batman Belediyesi, Kozluk Kaymakamlığı, Kozluk Belediyesi, İl Özel İdaresi, İl Kültür ve Turizm Müdürlüğünün katkılarıyla Kozluk Gastronomi ve Yöresel Ürünler Festivali şehir stadyumunda 28 Kasım – 3 Aralık 2023 tarihleri arasında büyük bir coşkuyla kutlandı. Kozluk şehrimizde böylesine güzel bir festivalin yapılması çok önemliydi. Vatandaşlar mutlu olurken, çocuklar çok sevindiler. Hem ilçenin tanıtması, hem de halkın gelip görmesi, eğlenmesi iyi bir zaman geçirmeleri için bu festival önemliydi… Ailece katıldık ve çok sevindik. Çocuklar akşam vakti ‘baba yarın bizleri festivale getir ne olur’ diye söylemeye başladılar. Bir kaç kere onları getirdim, çok sevindiler. Bizler içinde güzel oldu… Halk böyle etkinliklerden çok hoşlanıyor.

İlçenin böyle güzel etkinliklere ihtiyacı vardır. Ara sıra böyle etkinliklerin yapılması elzemdir. Kaymakamımızdan gelecekte yapılması için temenni ediyoruz, devamını dilerim… Festivalde canlı müzik, ilahi dinletisi, halay, Kozluk’a ait yöresel ürünler, çocuklar için eğlenceli oyunlar, Afyon kasap sucukları, Erzurum çağ kebabı, döner çeşitleri, ciğer, Trabzon beşik düzü peyniri, Rize balı, öz Gaziantep baharatı, İzmir pişmaniye, Gümüşhane pestil, hediyelik ürünler, büjiteri, el sanatları daha sayamadığımız bir sürü ürünler vardı. Festivalin son iki gününde halka bir ton hamsi dağıtıldı.

Festivalde Filistin halkı da unutulmadı. Kozluk İlçe Müftülüğü ve Milli Eğitim Müdürlüğü ayrı olmak üzere onlar için kermes düzenlediler. Rabbim yapanlardan razı olsun… Katkı sunan sayın Valimiz Ekrem Canalp beye ve Kozluk ilçemize atandığı günden beri ilçenin tanıtması için elinden geleni yapmaya çalışan, bu festivali düzenleyen sayın Kaymakamımız Ekrem Güngör beye, Belediye Başkanımız sayın Ayhan Eren beye ve katkı sunan diğer yöneticilere, STK’lara hepsine ayrı ayrı teşekkür ederim. Rabbim katkı sunan herkesten razı olsun.

Filistin için dua da buluşalım.

Yazarın Son Yazıları
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.